Kuchyňský nůž z japonské nerezové sendvičové oceli.
"Takovým nožem říznete a pocítíte rozdíl."
Je výjimečný, ale nevyžaduje novorozeneckou péči!
Vlhký nerezne.
Střenka je z přírodního palisandru a té vlhkost nedělá dobře na pleť.
Nůž je to krásně tenký a lehce pružný.
Střenku má nýtovanou a evropsky tvarovanou.
Je ostrý, ale snese začátečnické zacházení.
Ale!
Je to křehká duše a za hrubé zacházení vás pokouše ostrými zuby.
Neřežte to tvrdých předmětů.
Není to evropský kus pérového plechu co snese tyranii a myčku.
Moc vás o to prosím.
Tvar: malý loupací
Délka ostří: 90 mm
Střenka: nýtovaný palisandr
Úhel ostření: 15 - 24 stupňů
Typ ostří: faseta
Výbrus: oboustranný
Mechanické vlastnosti: křehký, částečně pružný
Chemické vlastnosti: nerez - AICHI STEEL AUS8
Fyzikální vlastnosti: při ohřátí nad 150 Celsia se nevratně ničí řezná část čepele
Výroba: Japan
Upadnout na stůl může, protože je v sendviči z pružného nerezu.
Sekání do tvrdého materiálu (např. kosti) nesnese a bude se za to na vás zubit.
I tak půjde opravit, ale záruku a vrácení peněz prosím nečekejte.
V.