Aceto tříleté - jablečný ocet lahodný z bio jablek - z dubové kádě

Jablečný ocet 250 ml. 

Unikátním způsobem vyrobený několikanásobnou fermentací.

Díky tomu je lehce nasládlý, kulaté chuti a tmavé barvy.

 

Jak vyrábíme?

V sadu zachraňujeme nevzhledná bio jablíčka.

Ručně je omyjeme a moštujeme.

Autentisticky divoce fermentujeme v dubových a keramických nádobách.

Orleánsky oxidujeme divokými kmeny acetobakterů v dubu.

Na kalech je v dubu staříme.

Straníme se aditiv a lží.

Naše octy nepoznaly plast.

 

Používejte ho do nápojů, salátů i jídel.

 

složení - jablečný mošt - čas a my

označení - ocet kvasný ovocný jablečný 

kyselina 5%

 

Vyrábí Václav Smolík Rosovice 274

Skladem (2 ks)
200 Kč
Kategorie: Ocet

V roce 1394 vznikl první cech octařů, omáčkářů a hořčičářů ve francouzském Orleáns.

Orleánská metoda výroby octa produkuje vysoce kvalitní třídu octů.

 

Zpět do obchodu