aceto jablečné - z dubové kádě - nápojový a kuchařský ocet

200 Kč
Vyprodáno

Jablečný ocet tříletý 250 ml. 

Unikátním způsobem vyrobený několikanásobnou fermentací.

Díky tomu je lehce nasládlý, kulaté chuti a tmavší barvy.

 

Jak vyrábíme?

V sadu zachraňujeme nevzhledná bio jablíčka.

Ručně je omyjeme a moštujeme.

Autentisticky divoce fermentujeme v dubových a keramických nádobách.

Orleánsky oxidujeme divokými kmeny acetobakterů v dubu.

Na kalech je v dubu staříme.

Straníme se aditiv a lží.

Naše octy nepoznaly plast.

 

Používejte ho do nápojů, salátů i jídel.

 

složení - jablečný mošt - čas a my

označení - ocet kvasný lihový ovocný jablečný 

kyselina 5%

 

Vyrábí Václav Smolík Rosovice 274

Kategorie: Ocet
Položka byla vyprodána…

V roce 1394 vznikl první cech octařů, omáčkářů a hořčičářů ve francouzském Orleáns.

Orleánská metoda výroby octa produkuje vysoce kvalitní třídu octů.