Kimchi miso peaso čerstvé - hrách & rýže - Bacilli

Fermentované kimchi miso z hrachu a tmavé rýže - hrubě mleté 250 g

Vyznačuje se výraznou umami chutí fermentovaného hrachu a strukturou al dente rýže.

 

MISO POLÉVKA - KIMCHI MISO 250 g

Miso je tradiční fermentovaná pasta původem z Japonska.

Unikátní složkou je kultura Aspergillus Oryzae, česky Kropidlák rýžový neboli kōji.

Miso kimchi soup obsahuje houby shiitake a mořské řasy a vytvoříte s ním krásně aromatický vývar.

Skvěle chutná jen zalitá horkou vodou, nebo s kostičkami bílého tofu.

Můžete taky přidat nudle, čerstvé bylinky nebo výhonky a máte vydatnou polévku za pár minut. 

 

Fermentovaná pasta k přípravě polévky.

Objem: 250 g

Složení: miso (bio hrách, bio rýže natural, voda, sůl, kultura aspergillus oryzae), kimchi 33 % (pekingské zelí, bílá ředkev, chilli vločky, pórek, sójová omáčka (voda, sójové boby, sůl), zázvor, rýžová mouka, česnek, lahůdkové droždí, řasy wakame, houby shiitake, mořská sůl). 

Výživové údaje na 100 ml výrobku: Energie: 631 kJ/149 kcal, bílkoviny: 7,3 g, tuky: 0,6 g, nasycené mastné kyseliny: 0,1 g, sacharidy: 28 g, z toho cukry: 1,7 g, sůl: 5,7 g.

Uchovávejte v chladu do +8 °C.

Vyrábí: Nemléko s.r.o. - Nad Šutkou 540/14, Praha 8.

 

Skladem (>20 ks)
140 Kč
Kategorie: CHUŤ

Zařídili jsme koprodukční výrobu bezlepkové varianty Miso Peaso u Amálky a Davida aka NEMLÉKO.

Oni jí radostně zastřešili geniální značkou Bacilli.

Navrhli barevné etikety s pokorou jim vlastní.

Certifikovali oficiální bio kvalitu.

Zajistili výrobu.

A tím jsme společně začali novou etapu Miso Peaso příběhu.

Moc jim za to děkujeme

Věrně Smolíci

Zpět do obchodu