TO NEJLEPŠÍ OD SMOLÍKŮ
Unikátní dárek pro každou příležitost.
Balení obsahuje:
JABLEČNÉ BALSAMICO extra z českých jablek z dubové kádě v dárkové lahvi z české sklárny 200 ml
Sušené jemně mleté MUGI PEASO z modřínové kádě 80 g
Ocet kvasný ovocný jablečný balsamicový český.
Jablka trháme v Českém krasu a ve vlastním sádku v Hradci u Stoda.
Při neúrodě je máme od známého sadaře.
Ručně je myjeme a moštujeme.
Mošt vaříme na plameni ve speciálním měděném kotli cca 30 hodin.
V dubové kádi kvasíme.
Složení - na ohni redukovaný jablečný mošt, jablečný ocet
Kyselina 5%
České MiSO PEASO vyrábíme z českého bio hrachu a bio hnědé italské rýže.
Solíme nerafinovanou bio solí.
Vyrábíme rukama pouze v malých dávkách.
Každé zrnko nám projde rukama.
Používáme bio suroviny s vědomím ochrany půdy v krajině.
Kvasíme výhradně v dřevěných kádích bez veškeré chemie a stabilizátorů.
Balíme jen do skla a keramiky.
Lepíme papírové etikety.
Pěstujeme si vlastní MugiKoji v dřevěných miskách.
Necháváme přírodě prostor pro její přívětivou tvář.
Složení - Bio hrách - Bio ječné kroupy - Bio sůl nerafinovaná - Aspergillus oryzae - voda
energie ve 100 g : 1775 kJ / 420 kcal
TUKY 2.1 g z toho nasycené mastné kyseliny 0.57
SACHARIDY 89 g - z toho cukry 1.39 g
BÍLKOVINY 8.75 g
SŮL 14.5 g
skladujte v suchu
Vyrábí Václav Smolík - Lounín 25 - oceterie.cz
MiSO je geniální kvašená potravina s tisíciletou tradicí a kořeny ve východní Asii.
MiSO je zároveň surovina, potravina i ochucovadlo.
MiSO je nositelem chuti známé jako UMAMI a zároveň obsahuje hodnotné bílkoviny a sacharidy.
MiSO je lehce stravitené a rychle připravené jídlo.