kuchyňský nůž na celý život - čínský - made in Japan
Kuchyňský nůž z japonské nerezové sendvičové oceli.
"Takovým nožem říznete a pocítíte rozdíl."
Je výjimečný, ale nevyžaduje novorozeneckou péči!
Nůž je to známý z čínských bister a kuchyní.
Jde proti trendu tzv. japonských nožů vyráběných v Číně, protože českej hejl to nepozná.
Tohle je pravej opak.
Je to radostná zpráva.
Představte si to.
Čínský nůž vyráběný v Japonsku z japonské oceli a proto je tak nádherný.
Sám jsem si musel ten první nechat a druhej větší putuje za bráchou.
Čímž startujeme na skladovém množství 0.
Asi ten business nedělám ideálně, ale zas je to živoucí, že ano. :)
Pozor!
Je to křehká duše a za hrubé zacházení vás pokouše ostrými zuby.
Neřežte to tvrdých předmětů.
Není to evropský kus pérového plechu co snese tyranii a myčku.
Moc vás o to prosím.
Tvar: asijský kuchařský
Délka ostří: 175 mm
Střenka: dub
Typ ostří: faseta
Výbrus: oboustranný
Mechanické vlastnosti: velmi tuhý
Chemické vlastnosti: nerez - AICHI STEEL AUS8
Fyzikální vlastnosti: při ohřátí nad 150 Celsia se nevratně ničí řezná část čepele
Výroba: Japan
Upadnout na stůl může, protože je v sendviči z pružného nerezu.
Sekání do tvrdého materiálu (např. kosti) nesnese a bude se za to na vás zubit.
I tak půjde opravit, ale záruku a vrácení peněz prosím nečekejte.
V.
Detailní popis produktu
Příběh
Brácha je vyučený kuchař.
Už vaří občas na veselicích v Honezovicích.
K vánocům dostal jeden z nožů z našeho webu.
Moc se mu líbil a řikal "děkuji Ježíšku."
Pak z něj ale vypadlo, že nožů má doma dost z kuchařské kariéry.
"Takovej ten pěknej velkej asijskej skáč co používaj v čínským bistru, takovej mi sežeň"
A tak jsem ho sehnal.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.