kuchyňský nůž na celý život - čínský - made in Japan

Kuchyňský nůž z japonské nerezové sendvičové oceli.

 
"Takovým nožem říznete a pocítíte rozdíl."

 

Je výjimečný, ale nevyžaduje novorozeneckou péči!

 

 

Nůž je to známý z čínských bister a kuchyní.

Jde proti trendu tzv. japonských nožů vyráběných v Číně, protože českej hejl to nepozná.

Tohle je pravej opak.

Je to radostná zpráva.

Představte si to.

Čínský nůž vyráběný v Japonsku z japonské oceli a proto je tak nádherný.

Sám jsem si musel ten první nechat a druhej větší putuje za bráchou.

Čímž startujeme na skladovém množství 0.

Asi ten business nedělám ideálně, ale zas je to živoucí, že ano. :)

 

Pozor!

Je to křehká duše a za hrubé zacházení vás pokouše ostrými zuby.

Neřežte to tvrdých předmětů.

Není to evropský kus pérového plechu co snese tyranii a myčku.

Moc vás o to prosím.

 

Tvar: asijský kuchařský

Délka ostří: 175 mm

Střenka: dub

Typ ostří: faseta 

Výbrus: oboustranný

Mechanické vlastnosti: velmi tuhý

Chemické vlastnosti: nerez - AICHI STEEL AUS8

Fyzikální vlastnosti: při ohřátí nad 150 Celsia se nevratně ničí řezná část čepele 

Výroba: Japan

 

Upadnout na stůl může, protože je v sendviči z pružného nerezu.

Sekání do tvrdého materiálu (např. kosti) nesnese a bude se za to na vás zubit.

I tak půjde opravit, ale záruku a vrácení peněz prosím nečekejte.

V.

 

1 100 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
kuchyňský nůž na celý život - čínský - made in Japan

Detailní popis produktu

Příběh

 

Brácha je vyučený kuchař.

Už vaří občas na veselicích v Honezovicích.

K vánocům dostal jeden z nožů z našeho webu.

Moc se mu líbil a řikal "děkuji Ježíšku."

Pak z něj ale vypadlo, že nožů má doma dost z kuchařské kariéry.

"Takovej ten pěknej velkej asijskej skáč co používaj v čínským bistru, takovej mi sežeň"

A tak jsem ho sehnal.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: