Miso peaso čerstvé bio - hrách & rýže - Bacilli - jemně mleté

Fermentované bio miso z hrachu a tmavé rýže 250 g

Vyznačuje se výraznou umami chutí fermentovaného hrachu.

 

Zařídili jsme koprodukční výrobu bezlepkové varianty Miso Peaso u Amálky a Davida aka NEMLÉKO.

Oni jí radostně zastřešili geniální značkou Bacilli.

Navrhli barevné etikety s pokorou jim vlastní.

Certifikovali oficiální bio kvalitu.

Zajistili výrobu.

A tím jsme společně začali novou etapu Miso Peaso příběhu.

Moc jim za to děkujeme

Věrně Smolíci

 

Bio fermentovaná ochucovací pasta.

Objem: 250 g

Složení: hrách* 40%, rýže natural* 40%, voda, sůl, kultura aspergillus oryzae. *Produkt ekologického zemědělství. 

Výživové údaje na 100 ml výrobku: Energie: 883 kJ/208 kcal, bílkoviny: 10 g, tuky: 0,8 g, nasycené mastné kyseliny: 0,2 g, sacharidy: 40 g, z toho cukry: 2,3 g, sůl: 8 g.

 

Trvanlivost: garantujeme 6 měsíců od data doručení.

Skladujte v teplotě do +25 °C - idálně do 8 °C

Vyrábí: Nemléko s.r.o. - Nad Šutkou 540/14, Praha 8

 

Skladem (>20 ks)
140 Kč
Kategorie: CHUŤ
Zpět do obchodu