Mugi miso peaso z modřínové kádě čerstvé - hrách & kroupy - hrubě mleté

Fermentované miso z bio hrachu a bio ječných krup - hrubě mleté 180 g

Složení: bio hrách, bio kroupy ječné, voda, bio sůl, aspergillus oryzae

Uchovávejte při teplotě 0 až 8 °C

Energie: 235 kcal
Tuky 1,2 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 0,32 g
Sacharidy 50 g - z toho cukry 0,78 g
Bílkoviny 4,9 g
Sůl 8,1 g

Vyrábí: Václav Smolík, Lounín 25

Alegen: lepek

Skladem (>20 ks)
120 Kč
Kategorie: Umami

České miso peaso vyrábíme z českého bio hrachu a českých bio ječných krup.

Solíme nerafinovanou bio solí.
Vyrábíme rukama pouze v malých dávkách.
Používáme bio suroviny s vědomím ochrany půdy v krajině.

Pěstujeme si vlastní mugi koji v dřevěných miskách.
Necháváme přírodě prostor pro její přívětivou tvář.

Zpět do obchodu