Mugi miso peaso z modřínové kádě čerstvé - hrách & kroupy - hrubě mleté
Fermentované miso z bio hrachu a bio ječných krup - hrubě mleté 180 g
Složení: bio hrách, bio kroupy ječné, voda, bio sůl, aspergillus oryzae
Uchovávejte při teplotě 0 až 8 °C
Energie: 235 kcal
Tuky 1,2 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 0,32 g
Sacharidy 50 g - z toho cukry 0,78 g
Bílkoviny 4,9 g
Sůl 8,1 g
Vyrábí: Václav Smolík, Lounín 25
Alegen: lepek
Kategorie: | Umami |
---|
České miso peaso vyrábíme z českého bio hrachu a českých bio ječných krup.
Solíme nerafinovanou bio solí.
Vyrábíme rukama pouze v malých dávkách.
Používáme bio suroviny s vědomím ochrany půdy v krajině.
Pěstujeme si vlastní mugi koji v dřevěných miskách.
Necháváme přírodě prostor pro její přívětivou tvář.