UMAMI CHUŤ vegan parmigiano - hrách & kroupy - z modřínové kádě
Baleno v kompostovatelném sáčku z papíru a bio polymeru 80 g
Používejte jako koření, nebo vegan náhradu chuti sýra Parmesan.
Vhodné na saláty, na těstoviny, na rýži, na zeleninu, na vejce, na tofu, do omáček, na ryby, atd...
Dávkování dle dobré chuti.
Základní myšlenku jsme si vzali z japonské výroby miso pasty.
Miso vyrábíme z českého bio hrachu a bio ječných krup pod názvem peaso.
Japonský koncept jsme následně posunuli usušením peaso pasty a kombinací s kvasinkami Saccharomyces cerevisiae.
Výsledkem je UMAMI CHUŤ vegan parmigiano, která si v naší osobní kuchyni získala nenahraditelné postavení univerzální lahodné chuti.
složení - bio lahůdkové droždí - bio hrách - bio ječné kroupy - bio sůl nerafinovaná - Aspergillus oryzae - voda
alergen - lepek
energie ve 100 g 374 kcal
TUKY 3,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,4
SACHARIDY 29,5 g - z toho cukry 4,7 g
BÍLKOVINY 28,9 g
SŮL 7,5 g
skladujte v suchu
vyrábí Václav Smolík - Lounín 25 - oceterie.cz
Kategorie: | CHUŤ |
---|
UMAMI CHUŤ vegan parmigiano
Unikátní chuť.
Unikátní konzistence.
Unikátní aplikace.
Unikátní balení - v kompostovatelných sáčcích z papíru a polymerového uzávěru.
Unikátní skladnost - na cesty, do hor i na dovolenou
České miso peaso vyrábíme z českého bio hrachu a českých bio ječných krup.
Solíme nerafinovanou bio solí.
Vyrábíme rukama pouze v malých dávkách.
Používáme bio suroviny s vědomím ochrany půdy v krajině.
Pěstujeme si vlastní mugi koji v dřevěných miskách.
Necháváme přírodě prostor pro její přívětivou tvář.