Shiitake & wakame bio miso peaso čerstvé - hrách & rýže - Bacilli

Fermentované shiitake & wakame miso z hrachu a tmavé rýže - hrubě mleté 250 g

Vyznačuje se výraznou umami chutí fermentovaného hrachu a strukturou al dente rýže. 

 

MISO POLÉVKA - UMAMI 250 g

Miso je tradiční fermentovaná pasta původem z Japonska.

Unikátní složkou je kultura Aspergillus Oryzae, česky Kropidlák rýžový neboli kōji.

Miso umami soup obsahuje houby shiitake a mořské řasy a vytvoříte s ním krásně aromatický vývar.

Skvěle chutná jen zalitá horkou vodou, nebo s kostičkami bílého tofu.

Můžete taky přidat nudle, čerstvé bylinky nebo výhonky a máte vydatnou polévku za pár minut. 

 

Bio fermentovaná pasta k přípravě polévky.

Objem: 250 g

Složení: hrách*, rýže natural*, voda, řasy wakame* 10 %, houby shiitake* 10 %, sůl, kultura aspergillus oryzae. *Produkt ekologického zemědělství.

Výživové údaje na 100 ml výrobku: Energie: 762 kJ/180 kcal, bílkoviny: 8,5 g, tuky: 0,7 g, nasycené mastné kyseliny: 0,1 g, sacharidy: 34 g, z toho cukry: 2 g, sůl: 6,6 g.

Uchovávejte v chladu do +8 °C.

Vyrábí: Nemléko s.r.o. - Nad Šutkou 540/14, Praha 8.

 

Skladem (9 ks)
140 Kč
Kategorie: CHUŤ

Zařídili jsme koprodukční výrobu bezlepkové varianty Miso Peaso u Amálky a Davida aka NEMLÉKO.

Oni jí radostně zastřešili geniální značkou Bacilli.

Navrhli barevné etikety s pokorou jim vlastní.

Certifikovali oficiální bio kvalitu.

Zajistili výrobu.

A tím jsme společně začali novou etapu Miso Peaso příběhu.

Moc jim za to děkujeme

Věrně Smolíci

Zpět do obchodu