V sadu zachraňujeme nevzhledná bio jablíčka.
Ručně je omyjeme a moštujeme.
Autentisticky divoce fermentujeme v dubových a keramických nádobách.
Orleánsky oxidujeme divokými kmeny acetobakterů v dubu.
Na kalech je v dubu staříme.
Straníme se aditiv a lží.
Naše octy nepoznaly plast.
Používejte ho do nápojů, salátů i jídel.
složení - jablečný mošt hrušky - čas a my
označení - ocet kvasný ovocný jablečno hruškový
kyselina 5%
objem 200 ml
Vyrábí Václav Smolík Rosovice 274
V roce 1394 vznikl první cech octařů, omáčkářů a hořčičářů ve francouzském Orleáns.
Orleánská metoda výroby octa produkuje vysoce kvalitní třídu octů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení