aceto di jablko s hruškou - nápojový ocet - z dubové kádě

Čistě přírodní nápojovo salátový ocet orleánsky fermentovaný.

Nasládlý, chuti laskavé, vůně líbezné.

 

Jak vyrábíme?

V sadu zachraňujeme nevzhledná bio jablíčka.

Ručně je omyjeme a moštujeme.

Autentisticky divoce fermentujeme v dubových a keramických nádobách.

Orleánsky oxidujeme divokými kmeny acetobakterů v dubu.

Na kalech je v dubu staříme.

Straníme se aditiv a lží.

Naše octy nepoznaly plast.

 

Používejte ho do nápojů, salátů i jídel.

 

složení - jablečná, macerované hrušky - čas a my

označení - ocet kvasný ovocný jablečný s macerovanou hruškou 

kyselina 5%

objem 200 ml

 

Vyrábí Václav Smolík Rosovice 274

170 Kč
Dostupnost: Skladem (10 ks)
aceto di jablko s hruškou - nápojový ocet - z dubové kádě

Detailní popis produktu

V roce 1394 vznikl první cech octařů, omáčkářů a hořčičářů ve francouzském Orleáns.

Orleánská metoda výroby octa produkuje vysoce kvalitní třídu octů.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: