Co je to Aceto balsamico?

Aceto balsamico je unikátní ocet původně z Itálie.

Stolní verze balsamica vzniká mícháním vinné redukce a archivního vinného octa.

Stejným způsobem vyrábíme i české Aceto balsamico z českých bio jablek a archivního jablečného octa z dubové kádě.

I naše Aceto balsamico je produkt přírodní fermentace.

Vaříme ho v mědi na plameni.

Kysáme ho ve dřevěných kádích.

Vybíráme čisté suroviny.

Čekáme dlouho.

Balíme do skla od českých sklářů.

Straníme se aditiv, síření i pasterace.

Nezahušťujeme škrobem ani jiným zahušťovadlem.

Vyrábíme Aceto balsamico výhradně z českých surovin.

Lepíme papírové etikety.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení