umami chilli pasta gochujang - hrách a rýže - bez lepku

200 Kč
Skladem (12 ks)

Gochujang 150 g je pikantní fermentovaná pasta tradičně vyráběná v Korei ze sojových kostek zvaných MEJU, čili ošklivý obličej, z chilli papriček a sladu.

My jí vyrábíme obdobně z českého hrachu a italské rýže, čímž je bez lepku.

Obohatili jsme recepturu o nové chutě a vůně a přidali kapku octa.

Chuť jsme v létě testovali na lidech v našem prodejním stánku a vyprodali jsme hned.

Jan knedla používá ve vyhlášené restauraci https://restaurant-papilio.cz/

 

Doporučujeme do omáček a k dochucení například číny.

Jsou i tací, kdož si mažou na rohlík. :)

 

složení - bio hrách, bio natural rýže, ocet jablečný, chilli papričky, sůl, černý sezam, bílý sezam, mořská řasa, japonský pepř, zázvor, yuzu, koji

označení - kořenící přípravek bez přidaných glutamátů

alergen - sezam
skladujte v suchu

Vyrábí Václav Smolík Rosovice 274

Kategorie: Umami